izbornik zatvori izbornik

Upute za dolazak hodočasnika u Herceg Novi

Turistička organizacija Herceg Novog priredila je depliant s informacijama o parkiralištima i drugim potrebnim uputama, kao i korisnim telefonskim brojevima za hodočasnike koji će u Herceg Novi doći u organiziranim grupama ili u osobnom aranžmanu.

Skupine hodočasnika u autobusima moći se zaustaviti na Glavnoj autobuskoj stanici (gradski kolodvor) i tamo iskrcati hodočasnike, koji će se pješke uputiti prema Parku hotela Boka. Volonteri će stajati na raspolaganju za dodatne upute.  Autobusi će se nakon iskrcavanja putnika uputiti prema Igalu, gdje će se moći parkirati kod Sportske dvorane ili Instituta dr. Simo Milošević. Po završetku svog boravka u Herceg Novom, hodočasničke grupe će se ukrcati na istom mjestu – gradskom kolodvoru, prema dogovoru sa svojim vozačima. Park Boke nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini crkve sv. Antuna i Gradske kavane, a put do župne crkve u kojoj je sv. Leopold kršten, te do crkve – svetišta sv. Leopolda Mandića moguće je preći za 10-tak minuta laganog hoda kroz živopisnu gradsku jezgru.

Hodočanici koji dolaze osobnim automobilima moći se parkirati na nekom od bližih parkinga kako je označeno na karti, ili na udaljenijim parkiralištima. Do centra grada lako je moguće doći gradskim autobusima ili taksi službom koja vozi po pristupačnim cijenama.

 

 

5. rujna 2017. | Novosti
Oznake:, , , , ,